Beste ouders,


Op maandag 3 augustus 2020 verwelkomen we jullie graag op Ter Biezen voor de start van het nieuwe voetbalseizoen bij KRC Bissegem.

Covid19 heeft ons allen sterk in zijn greep. Veel zaken zijn onzeker – andere zaken werden ons laatste paar dagen verduidelijkt.
Op basis van de richtlijnen van Sport Vlaanderen, Voetbal Vlaanderen en de voorschriften vanuit onze lokale overheid hebben wij een eigen reglement opgesteld.

Uitzonderlijk geven wij pas toegang vanaf 18u op de sportvelden en dit gedurende de maand augustus.
Inkom via kant kantine, tot bij het opgestelde dranghekken.
Uw kind wordt, door ons, gecontroleerd op temperatuur en mag na registratie bij ons bevoegd bestuurslid, daarna z'n weg vervolgen naar de kleedkamers.

Ouders gaan we niet toelaten op de sportvelden, wij vragen jullie vriendelijk doch streng om dit te willen respecteren. Uiteraard met uitzondering van de ouders tot en met U7, die dan wel een mondmasker moeten dragen. Dit is strenger dat de opgelegd norm, maar wij kunnen met de beschikbare mensen onmogelijk controleren op naleving op de sportvelden… hierdoor zijn wij genoodzaakt deze maatregel te treffen. Jullie kunnen wel genieten van ons terras aan de kantine.
Hier gelden de horeca verplichtingen (mondmasker en registratie en maximaal 5 personen uit de bubbel)

Opvang en verwelkoming nieuwe spelers is voorzien in de kantine (mondmasker verplicht)

Gelieve nog steeds de social-distancing regels in acht te nemen (afstand 1,5 m)

Trainers gaan jullie kind begeleiden vanuit de kleedkamer naar het oefenveld. De kinderen zullen in hun groep/bubbel blijven tot het verlaten van het sportcomplex.

trainingen beginnen stipt om 18u15

mogen wij daarom vragen de kinderen reeds aangekleed naar de training te laten komen. Ze kunnen hun sporttas en kledij dan in hun eigen kleedkamer achterlaten. Na de training – voor zij die dit wensen -  bestaat er mogelijkheid tot het nemen van een douche. Ook hier zijn de beperkende voorwaarden van kracht (max 4 mensen uit dezelfde bubbel, mogen gebruik maken van de douche op zelfde moment)

Als club nemen ook wij onze verantwoordelijkheid en de trainers vangen de kinderen op met mondmasker, en dit tot op het moment dat ze zich, met hun 'bubbel' op de voorziene plaats bevinden, waar ze in open lucht kunnen trainen.

De spelers kunnen een eigen drankje meebrengen of hun drinkflessen vullen aan de pas geïnstalleerde waterfonteinen. De trainers zullen hen de plaats wijzen.

Trainingsmateriaal zal door ons ontsmet worden voor en na de training.

De kinderen zullen na de training – vanuit hun bubbel het sportcomplex verlaten via de uitgang kant kleedkamers. Deze zal niet toegankelijk zijn. Kinderen kunnen vandaar naar de kantine of huiswaarts vertrekken

Ook hier vragen wij om zich niet richting kleedkamers te begeven, behalve voor de ouders van de allerkleinsten zoals zonet al vermeld (met mondmasker).

Als iedereen zich aan deze regels houdt, moet dit vast en zeker lukken en dragen we bij om de heropflakkering van Covid-19 mee te bestrijden.

Alvast dank voor jullie begrip en inzet.

Geniet ondertussen nog volop van de vakantie, blijf gezond en hopelijk tot in augustus.

https://www.sport.vlaanderen/media/13574/voor-ouders.pdf 


Met sportieve groeten

KRC Bissegem

WHY CHOOSE US?


Lorem ipsum dolor sit amet, potenti at torquent dui augue nunc mattis an vulputate

totam curabitur ante imperdiet vestibulum sem pede ut dolor sem in sem suspendisse nec

duis, nibh sit laoreet eu vitae enim odio id mollis fusce est tempor.

OUR HISTORY


Lorem ipsum dolor.

Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc mattis, totam ante volputate.


Lorem ipsum dolor.

Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc mattis, totam ante volputate.


OUR VISION


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent dui augue nunc mattis, totam ante volputate curabitur.


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent dui augue nuncat amet mattis, totam ante est volputate curabitura imperdiet vestibulum in suspendisse nec odiosa mollis fusce est tempor.

USEFUL INFO


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc.

 

  • Mattis totam est vulputate
  • Curabitur imper vestibulum
  • Sem pede ut dolor
  • Suspendisse duis nibh sit
  • Laoreet vitae enim odio id

Copyright © Alle rechten voorbehouden